Εργασίες Εξαμήνου / Φοιτητικές εργασίες

Οι φοιτητικές εργασίες  έχουν αναδειχτεί ως χρήσιμο μέσο εκπαίδευσης στα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επίσης, όλο και πιο συχνά παρατηρείται πως τα ελληνικά πανεπιστήμια κατευθύνονται σε γραπτές εργασίες αντί εξετάσεων. Ο φοιτητής, είτε μόνος του, είτε ως μέλος μίας ομάδας, καλείται να δώσει απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που του έχουν τεθεί από τον καθηγητή. Οι φοιτητικές εργασίες κυμαίνονται από απλές ασκήσεις ως πολύπλοκες εργασίες με μελέτες περιπτώσεων, όπου ο φοιτητής καλείται να εξετάσει, όπως θα έκανε και στην πραγματικότητα. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από τη φύση του πτυχίου, αλλά και το επίπεδο των σπουδών.

Η εκπόνηση μιας εργασίας σημαίνει ότι ο φοιτητής γνωρίζει άριστα το αντικείμενο της εργασίας, και μπορεί να κάνει  κριτική ανάλυση. Επίσης, ο φοιτητής δεν θα περιοριστεί μόνο στην προτεινόμενη από το πανεπιστήμιο βιβλιογραφία, αλλά θα επεκτείνει τη γνώση του, συλλέγοντας σχετική βιβλιογραφία. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι συχνά οι φοιτητές περιορίζονται σε 2 με 3 βιβλία με αποτέλεσμα να μην αναλυθεί σωστά το θέμα από κριτική σκοπιά.

Οι φοιτητικές εργασίες συνήθως αποτελούν το 50% του βαθμού, ενώ σε πολλά προγράμματα ΜΒΑ οι εργασίες αποτελούν το 100% του βαθμού.

e-papers

Η e-papers με τη 10ετη εμπειρία της σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης στην ολοκλήρωση των εργασιών σας με επιτυχία βελτιώνοντας την ακαδημαϊκή σας απόδοση και βοηθώντας σας στην απόκτηση του τίτλου σπουδών που επιθυμείτε .

Συγγραφικές υπηρεσίες

  • Διδακτορικές διατριβές / Διδακτορικές εργασίες
  • Εργασίες Εξαμήνου / Φοιτητικές εργασίες
  • Πτυχιακές - Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες
  • Μεταφράσεις
  • Συγγραφή Βιογραφικών

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.