Πολιτική ορθής χρήσης

Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

Παρέχουμε υποστήριξη στους σπουδαστές, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ακαδημαϊκές τους σπουδές, από το 2007. Η προσαρμοσμένη ακαδημαϊκή εργασία που παρέχουμε είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις βαθμολογίες των μαθημάτων σας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων όταν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Η πολιτική περί δίκαιης χρήσης σκιαγραφεί τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιούμε το έργο που παρέχουμε και σας δίνει την απαραίτητη καθοδήγηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μοντέλο απάντησης που παρέχουμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αποφυγή του πειρασμού λογοκλοπής

Όσο δελεαστικό είναι να υποβάλετε το παρεχόμενο από εμάς μοντέλο γραπτού δοκιμίου, διατριβής ή εργασίας ως δικό σας πόνημα, αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίον η υπηρεσία μας έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί. Για να επωφεληθείτε από οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μοντέλο γραπτού δοκιμίου, θα πρέπει να έχετε το μοντέλο γραπτού δοκιμίου που παρέχουμε ως βάση για τη δική σας περαιτέρω έρευνα και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις μέσα σε αυτήν για να δημιουργήσετε το δικό σας 100% πρωτότυπο έργο.

Είμαστε παθιασμένοι με την εκπαίδευση και θέλουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πανεπιστημιακή σας εκπαίδευση.

Πώς χρησιμοποιώ το παρεχόμενο μοντέλο απάντησης;

Η υπηρεσία παροχής μας ενός μοντέλου δοκιμίου, δίνει στους σπουδαστές ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί μία συγκεκριμένη ερώτηση. Μπορεί να μην είναι ο μόνος τρόπος για να προσεγγιστεί το ερώτημα και μάλιστα μπορεί να σχηματίσετε μία εντελώς διαφορετική άποψη από τον δικό μας ερευνητή, αλλά η τυποποιημένη απάντηση θα σας δώσει ένα ισχυρό σημείο εκκίνησης από το οποίο θα διεξάγετε τη δική σας έρευνα και θα συντάξετε τη δική σας δουλειά. Βήμα προς βήμα, ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο από εμάς μοντέλο εργασίας μας είναι ως εξής:

 • Διαβάστε ολόκληρη την εργασία - μοντέλο ώστε να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο έχει απαντηθεί η ερώτηση.
 • Κάντε επανάγνωση κάθε ενότητα ή παράγραφο στην παρεχόμενη από εμάς απάντηση του ερωτήματος και κρατήστε σημειώσεις.
 • Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες και επιχειρήματα από τις σημειώσεις που έχετε κρατήσει.
 • Το επόμενο βήμα είναι να εντοπίσετε τις πηγές που ο ερευνητής χρησιμοποίησε στο πλαίσιο της απάντησης και να τις εξετάσετε.
 • Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές για να βοηθηθείτε στην περαιτέρω έρευνά σας εντοπίζοντας πιο σχετικό υλικό.
 • Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει και σημειώστε περαιτέρω τί θέλετε να συμπεριλάβετε στη δική σας δουλειά.
 • Χρησιμοποιήστε την απάντηση μοντέλου που ο ερευνητής μας έχει δημιουργήσει ως οδηγό για την παραγωγή του δικού σας έργου. Για παράδειγμα, μάθετε από τη δομή που χρησιμοποιήθηκε, το φάσμα και την ποσότητα των πηγών που χρησιμοποιήθηκαν και το επίπεδο της κριτικής ανάλυσης που εφαρμόστηκε στο έργο.
 • Βεβαιωθείτε ότι το τελικό κομμάτι της εργασίας σας είναι 100% πρωτότυπο και έχει διατυπωθεί χρησιμοποιώντας τις δικές σας ιδέες και προοπτικές.

Αυτό θα πάρει λίγο περισσότερη προσπάθεια από την απλή υποβολή της απάντησης μοντέλου ως δική σας δουλειά, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα μάθετε λεπτομερώς το θέμα και θα είστε προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις σας.

Μπορώ να παραδώσω το παρεχόμενο μοντέλο απάντησης στο πανεπιστήμιό μου;

Όχι – η αυτούσια παράδοση του έργου ενός δικού μας ερευνητή αποτελεί λογοκλοπή, διότι δίνετε τα λόγια και την έρευνα κάποιου άλλου ως δικά σας. Ακόμα κι αν κάνατε μικρές αλλαγές στο έργο του ερευνητή, αυτό εξακολουθεί να θεωρείται λογοκλοπή. Η δουλειά που υποβάλλετε στο πανεπιστήμιο σας πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας. Η έρευνα που παρέχουμε θα είναι πολύ πιο ευεργετική για εσάς αν την χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Ορθής Χρήσης. Θα βελτιώσετε το βαθμό σας, θα μάθετε πώς να γράφετε ένα μεγάλο κομμάτι εργασίας και θα αισθάνεστε μια μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης για την καλή σας δουλειά.

Αν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με την Πολιτική Ορθής Χρήσης ή τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μας στο (+30) 211.850.88.55.

e-papers

Η e-papers με τη 10ετη εμπειρία της σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης στην ολοκλήρωση των εργασιών σας με επιτυχία βελτιώνοντας την ακαδημαϊκή σας απόδοση και βοηθώντας σας στην απόκτηση του τίτλου σπουδών που επιθυμείτε .

Συγγραφικές υπηρεσίες

 • Διδακτορικές διατριβές / Διδακτορικές εργασίες
 • Εργασίες Εξαμήνου / Φοιτητικές εργασίες
 • Πτυχιακές - Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες
 • Μεταφράσεις
 • Συγγραφή Βιογραφικών

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.